Contact:
+31 6 38387651

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Juridisch advies

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw juridisch vraagstuk? Een advocaat is vaak een dure optie, maar een goed juridisch advies kan u op de lange termijn veel geld schelen.

TAK juridisch adviesbureau kan u bijstaan op de volgende rechtsgebieden.

  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Bestuursrecht
  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht

Uiteraard kunt u ons – in overleg – ook inzetten op andere rechtsgebieden.

Neem contact met ons op en stel uw vraag. U krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie over uw mogelijke eerste vervolgstappen, uiteraard zonder verborgen kosten.

 

Bezwaarprocedure

Bent u het niet eens met een beschikking van de gemeente of de Belastingdienst, of hebt u een boete gekregen? Het kan dan verstandig zijn om juridische bijstand te vragen. Wij schrijven graag uw bezwaarschrift en nemen de vervolgprocedure ook op ons.

 

Fiscaal advies

Wij zijn u graag van dienst met het doen van de belastingaangifte en met financieel en fiscaal advies op maat. Wij brengen u altijd zorgvuldig het beste advies uit, gebaseerd op uw persoonlijke financiële situatie. Wilt u weten of u wel alles krijgt waar u recht op hebt of bent u bang dat u te veel verdient naast uw toeslagen en/of studiefinanciering? Ook hierbij zijn wij u graag van dienst!

 

Doorverwijzing

Om de kwaliteit te waarborgen van de juridische bijstand die u krijgt, verwijzen wij soms in overleg met u een zaak door naar een jurist/advocaat uit ons netwerk. Uiteraard wordt het tarief vooraf met u besproken, zodat u een goede keuze kunt maken.